fbpx

Gimme Gimme gav store løfter i sin 3-årsdebut

I fjor vandt Patrick Wahl-trænede Gimme Gimme TGAB Auktionslöpning med 12½ længde til nærmeste konkurrent, og på trods af topvægt i sin sæsondebut kunne Funambule-datteren sikkert besejre et stærkt felt over 1600 meter på Täby.


Gimme Gimme sprang bedst af sted fra start under Fredrik Johansson, der her red sit årets første løb i Skandinavien, og parret dikterede pacen ind på opløbsstrækningen, hvor Barbarossa/Manuel Santos gik i et skarpt angreb og en overgang så ud til at have taget afgørende greb om tingene.

Alligevel formåede Gimme Gimme at slå contra, og selv med to kilo mere på ryggen end den i Skandinavien hidtil ubesejrede Barbarossa, trak hoppen til slut fra til en sikker længdes sejr.

Herefter var der 3½ længde til Better Built/Per-Anders Gråberg, som blev fulgt hjem af Ille Faciet/Rebecca Colldin og Carrousel/Mark Worrell, mens Common Sense/Kim Andersen og danskopdrættede Blue And Yellow/Sara Slot endte uden for præmierækken.


Maybach strålede i sæsondebuten

Lunch-omgangens bedst betalte opgør på Täby denne torsdag var Guldlöpning over 1600 meter, hvor Bendik Bö gav sæsondebut til nu 7-årige Maybach.

Under Per-Anders Gråberg vandt Machiavellian-sønnen ganske sikkert foran Eldfote/Jacob Johansen, hvorefter der var godt otte længder ned til Elegant Song/Kim Andersen på tredjepladsen.

Sejren var 40.000 svenske kroner værd for Maybach, der hermed fik en god optakt til Pramms Memorial (L) på Jägersro – et løb den skimle hingst har startet i tre år i træk med to fjerdepladser og senest en andenplads i fjor bag Salt Track.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top