fbpx

“Geoffrey kan vinde på trods af overvægt”

Tirsdag formiddag arbejdede Bent Olsens duo Pjerrot og Geoffrey sammen på Klampenborgs sandbane, og det var med et lille plus i kanten til sidstnævnte, som også står foran sin sæsondebut i Jägersros Guldhandicap over 1730 meter på søndag.


Geoffrey. Foto: Burt Seeger.

“Jeg har sat Jan-Erik Neuroth op på ham med 56 kilo, så han skal gå med et kilos overvægt, men det tror jeg ikke gør noget. Geoffrey er langt fremme og løber med otte kilo mindre på ryggen end Steinar, som jeg anser for at være den værste konkurrent”, sagde en veltilpas Bent Olsen efter at have set arbejdet.

4-årige Geoffrey (Dark Angel) er halvbror til staldens tophoppe Nascetta (Dubawi), og han har hidtil kun startet syv gange i karrieren.

Han har været på Jägersro to gange tidligere – først med en fjerdeplads i Svenskt Derby Trial bag Chiefof Comanches (Gormley) og derefter som anden i Malmö Stads Pris bag Mystery Night (Night Of Thunder).

Bent Olsen indleder også sæsonen på Jägersro med at starte 3-årige King Of (Footstepsinthesand) i et maidenløb over 1200 meter, hvor også Sandi Kjærs Butterfly Glory (Cotai Glory) er med.

King Of løb meget ukoncentreret i fjor. Han havde stort set afgjort løbet i sin sidste start, men stoppede så op og mistede det, så nu prøver vi ham for første gang med blinkers og håber det skærper ham – for han kan godt løbe stærkt”, advarer Bent.

King Of fotograferet i stalden hos Bent Olsen tidligere på måneden. Foto: Burt Seeger.

Den endelige startliste til Jägersros sæsonpremiere på søndag ses herunder:

Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top