fbpx

Funny Legend slog atter Halfsong

Der er ingen tvivl om at Skandinaviens to bedste hopper mellem 1600 og 2000 meter hedder Funny Legend og Halfsong. Blot en uge tidligere var de to jernhopper ude mod hinanden i Coolmore Matchmaker Stakes (L) på Täby, hvor Funny Legend formåede at minde med minimal margin.


Søndag eftermiddag tørnede de atter ud mod hinanden, denne gang i Semb Hovedgård Hoppeløp (L) over 1800 meter med 95.000 norske kroner i førstepræmie.

Denne gang var der dog ikke tvivl om udfaldet, idet Funny Legend til slut viste sig stærkest på hjemmebanen og under sin faste makker Fredrik Johansson kunne trække fra med en let halv længde.

Halfsong fik overtaget kort inde i opløbet og kunne efter kraftig drivning af Sara Slot sætte alle andre end Funny Legend af, og ned mod målstregen kæmpede de to hopper en ensom kamp om sejren, fire længder før Miss Commotion og Azolla, der skar målstregen med et hoveds mellemrum.

Norskfødte Funny Legend har nu rundet tre millioner kroner i samlet præmiesum, og hun har forlængst opnået bedriften som den mest vindende norskfødte galophest nogensinde.

Halfsong har løbet 36 gange, mens Funny Legend har startet 18 gange med 12 sejre til følge.

Funambule-datteren er både ejet og opdrættet af StallE & F og har igennem hele sin stråledende karriere været i træning hosWido Neuroth, der atter ser ud til at have taget grebet om det skandinaviske trænerchampionat i denne sæson.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top