fbpx

Frankel er den bedste nogensinde!

Da Henry Cecil-trænede Frankel (Galileo – Kind v. Danehill) tirsdag kl. 15.30 skød årets Royal Ascot-meeting i gang med en 11 længders triumf foran Coolmores Excelebration og Andrew Balding-trænede Slide Glance, fik væddeløbskloden endnu engang gåsehud over hingstens eminente, eksplosive ryk med 400 meter til mål.Et ryk, der fuldstændigt udklasserede en række af Europas ypperste milere.

Sejren i Queen Anne Stakes (Gr.1) var nummer 11 ud af 11 for Frankel, der af Timeform nu karakteriseres som den suverænt bedste hest de nogensinde har klassificeret på tal.

Syv af Frankels sejre er vundet i Gruppe-1-sammenhæng, og sejrene spænder lige fra Dewhurst Stakes (Gr.1) i 2-årssæsonen, over 2000 Guineas Stakes (Gr.1), Sussex Stakes (Gr.1) og QE II Stakes (Gr.1) som 3-årig, og til den nuværende 4-årssæsons meritter i både Lockinge Stakes (Gr.1) på Newbury og senest altså Queen Anne Stakes (Gr.1) i Royal Ascot.

Frankels samlede indtjening har nu oversteget 1,6 millioner pund – men det er intet, absolut intet, i sammenligning med hestens egen værdi som fremtidig avlshingst på Juddmonte Farms, hvor han selv kom til verden den 11. februar 2008.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top