fbpx

Første føl ud af Do Me A Favor

Lørdag den 28. januar folede den 7-årige Informant-datter Do Me A Favor sit første føl på stutteriet hos Lone og Finn Pedersen. Det nyfødte føl er efter hingsten Hot Run, der ligesom sin mor gjorde sig stærkt bemærket over de korte distancer i Skandinavien.


Do Me A Favor var igennem hele sin aktive karriere i træning hos Ole Larsen, der sadlede hoppen ud 18 gange og fejrede seks sejre, heriblandt i Kay E Jensens Pris og Miss Stanfords Minneslöpning – begge opgør var over 1000 meter, og det sidstnævnte var efter en mindeværdig opløbskamp med fart-esserne Primo Girl og Miss Lovely, der blev besejret med henholdsvis hals og halvanden længde.

Do Me A Favor sluttede karrieren med et handicap på 82 og hun er dermed én af de højest handicappede hopper i den danske avl, så det bliver unægtelig interessant at se hvor stor en indflydelse hendes hurtighed får i avlen.

Med Hot Run som far og den tidligere skandinaviske championsprinter Informant som morfar kunne hendes nye hoppeføl i alt fald ikke ønske sig mere fart i blodet. Om to uger ventes også Lone og Finn Pedersens anden avlshoppe, Super Sprint-vinderen Norwegian Sun, at nedkomme med sit første føl – ligeledes med Hot Run som far.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top