fbpx

Første føl efter Dexterity

Dansk Galop har i dag modtaget fødselsanmeldelsen af det første føl efter den nye danske avlshingst Dexterity (Kingmambo – Diese v. Diesis). Det brune hingsteføl er kommet til verden hos opdrætter Berner Olsen og er samtidig første afkom ud af Danseuse Et Toi (Richard Of York – Madame Et Toi v. Esprit Du Nord), der i sin aktive karriere vandt Skandinavisk Opdrætningsløb.


Dexterity er den første og eneste Kingmambo-søn i den skandinaviske avl, og hingstens moderlinje hører til blandt de stærkeste i Europa. Moderen Diese er Gruppe-3-vinder og halvsøster til bl.a. den europæiske 2- og 3-års Champion Xaar.

I moderlinjens første tre led findes yderligere 19 Gruppe-1-vindere med navne som Spinning World, El Gran Senor, Try My Best, Domedriver og Redoute’s Choice, så det er ikke underligt at Stutteri Thorskovgaard og Berner Olsen, der sammen ejer Dexterity, er meget spændte på hingstens første årgang der nu er begyndt at komme til verden. Den nyfødte hingst kommer til at lyde navnet Et Toi Danois.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top