fbpx

Første start efter knæoperation

Dina Danekilde sadler hele seks heste ud i den kommende weekend, fordelt med halvdelen hver i Göteborg og Stockholm.


Across The Pond vinder på Jägersro for Elione Chaves. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp

”Jeg tror, at det er en god ide, kun en uge efter Sveriges Derbydag, hvor de formodet bedste heste har startet”, fortæller hun torsdag til GalopSport.

Göteborg holdet består af Across The Pond (Giant’s Causeway), Xtara (Xtension) og 3-årsdebutanten Vintage Quality (Zoffany).

Across The Pond kommer fra sejr på Jägersro, selvom han pullede meget undervejs. Jeg tror, at han er endnu bedre på græs, og det må være en god chance igen”.

Dina Danekilde og Elione Chaves fejrer deres anden dagssejr med 3-årige Across The Pond. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.

”Xtara skal gøre første start i min træning. Han blev knæopereret i vinter efter hjemkomsten til England. Han træner rigtig fint, men det er jo vanskeligt at vurdere, i og med han ikke har startet siden februar”.

”Jeg tager selv med hestene til Göteborg, men bliver hjemme og arbejder i stalden søndag, når vores heste starter på Bro Park”, fortsætter Dina, der sender Monaya (Zaahid), Rue d’Argent (Kendargent) og Honeymoon Honey (Curlin) til den svenske hovedstad .

Monaya og Elione Chaves. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.
Monaya og Elione Chaves. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.

Rue d’Argent var meget forbedret sidst. Elione (Chaves – red.) rider fem af mine seks heste i weekenden, men jeg har sat lærling Hanna Mårtensson på netop Rue d’Argent, som var meget forbedret sidst, og med nogle kilo af tror jeg på en topplacering”.

Rue d'Argent og Victoria Mota. Foto: Elina Björklund / Svensk Galopp.
Rue d’Argent og Victoria Mota. Foto: Elina Björklund / Svensk Galopp.

“Honeymoon Honey er det store spørgsmålstegn, for han har løbet som en gammel sur mand i år. Nu prøver vi ny distance, og ser om det har nogen effekt”.

Honeymoon Honey slår Breakdancer og Trickbag. Foto Stefan Olsson / Svensk Galopp.
Honeymoon Honey slår Breakdancer og Trickbag. Foto Stefan Olsson / Svensk Galopp.
Carsten Bundgaard

Carsten Bundgaard

Fokus: Skandinavien. Mere om forfatteren

Seneste nyheder

Scroll til toppen