fbpx

Føltid: Halvsøster til den svenske Oaks-vinder Chatarina

Pernilla Nilsson hjalp den 18. marts en langbenet, brun hoppe efter Appel Au Maitre til verden på stutteriet i Krylbo. Hoppeføllet er ud af Dansili-datteren Canyara og halvsøster til Chatarina, som vandt Svenskt Oaks i 2021.


Canyara med sit hoppeføl efter Appel Au Maitre. Føllet kom til verden den 18. marts og er halvsøster til Oaks-vinderen Chatarina. Foto: Pernilla Nilsson.

Chatarina fik tidligere på foråret selv sit første føl hos Helena og Tor Harry Sigfridsson – en hingst efter National Stakes (Gr.1)-vinderen Thunder Moon (Zoffany).

Det er andet i år træk, at Canyara foler en hoppe efter den skandinaviske champion Appel Au Maitre (Starborough), og hendes datter fra i fjor har Pernilla navngivet Mazikeen.

Canyara er en ustartet helsøster til den gode forhindringshest Cascavel og halvsøster til Gruppe-3-placerede Cabimas (King’s Best) og Listed-placerede Calico (Soldier Hollow).

Canyaras mor, Casanga (Rainbow Quest), var Gruppe-3-vinder i Tyskland og halvsøster til to øvrige Gruppe-3-vindere i Concepcion (Acatenango) og Colon (Acatenango) samt Listed-vinderen Coyaima (Night Shift).

Chatarina (Jacob Johansen) vinder Becky Moss Fillies Mile foran Khatun (Martin Rodriguez). Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.

Da Pernilla Nilsson erhvervede Canyara havde Chatarina endnu ikke vundet, men i 2021 sejrede Lawman-datteren tre gange for Lennart J:r Reuterskiöld og Roland Johansson, og hun slog til i en stærk udgave af Svenskt Oaks foran Lot Of Joy (Camelot) og Runaway Sue (Dragon Pulse). Chatarina nåede som bedst været oppe i et handicap på 83.

Herunder ses flere fotos af Canyara med sit hoppeføl:

Foto: Pernilla Nilsson.

Foto: Pernilla Nilsson.

Foto: Pernilla Nilsson.

Foto: Pernilla Nilsson.
Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top