fbpx

Føltid: Første afkom ud af Tapizars So Devine

På Stutteri Thorskovgaard nedkom den veltrukne, amerikanskopdrættede Tapizar-datter So Devine den 17. marts med sit første føl – en hingst efter Derbyvinderen Go Go Gadget.


So Devine (Tapizar) med sit hingstføl efter Go Go Gadget. Foto: Stutteri Thorskovgaard.

So Devine, som ejes af Marianne Halberg, var i sin løbskarriere i træning hos Flemming Poulsen. Hun nåede kun at starte ni gange som 2- og 3-årig, og var placeret i de fire fordelt på Klampenborg og Jägersro.

So Devine deler i Breeders’ Cup Dirt Mile (G1)-vinderen Tapizar (Tapit) far med den svenske Derbyvinder Bullof Wall Street, og hun er samtidig ud af en stærk amerikansk moderlinje.

Hendes egen mor, Wicked Mizz (Mizzen Mast), vandt bl.a. Go For Wand Stakes (L) og har produceret to vindende afkom – heriblandt Letmeno (Twirling Candy), som var først over stregen i Iowa Derby (L), men siden blev deklasseret til andenpladsen.

Wicked Mizz er halvsøster til Grade 1-vinderen Wickedly Perfect (Congrats), som igen har produceret Hopeful Stakes (G2)-vinderen Hartley, og under tredjemoderen findes Stakes-vindende navne som Cayman Sunset, Sailors Sunset og Ambitious Brew.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top