fbpx

Flot sæsondebut af Stuart Little på Newbury

Favoritten til Dansk Derby i juni måned, danskejede Stuart Little, stod for en mere end godkendt indsats i sin sæsondebut på den engelske bane Newbury fredag eftermiddag. Stuart Little måtte give vægt til samtlige konkurrenter i opgøret, og med Eddie Ahern på ryggen fik hesten en god start som førende udvendigt.


Stuart Little var først inde på den lige bane, men blev tidligt hårdt udfordret af flere konkurrenter, men den danskfødte hest kæmpede tappert hele vejen til målstregen og opnåede en ærefuld femteplads, et kort hoved foran én af forhåndsfavoritterne Medicine Path, som inden opgøret havde en official rating på 110.

Løbet blev vundet af hoppen Light Shift, som Stuart Little måtte give seks kilo, og når man tænker på at han kun var slået med små ni længder over målstregen, må præstationen siges at være mere end godkendt. ”Det var en flot præstation, og både Eddie Ahern og vores træner Peter Chapple-Hyam er enige i, at der er Gruppeløbs-potentiale i Stuart Little. Det er derfor sandsynligt, at hans næste start bliver i et Gruppe-3-løb på Sandown Park, men vi må selvfølgelig først se hvordan han kommer over løbet”, fortalte Bernt Dahl kort efter Stuart Little havde skåret målstregen.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top