fbpx

Flere åringer til Flemming Poulsen

Chantilly-træner Flemming Poulsen får virkelig fyldt stalden i disse uger, og i løbet af de tre første dage på Tattersalls October Yearling Sale i Newmarket fik danskeren yderligere to åringer med hjem til Frankrig.


Tirsdag eftermiddag fik Poulsen hammerslag på en brun hoppe efter den syv-dobbelte Gruppe-1-vinder Rock Of Gibraltar og Silver Deputy-datteren Born Beautiful. Born Beautiful er selv ustartet og mor til vinderen Denver (v. Danehill).

Born Beautiful er selv ud af den canadiske black-type vinder Ocean’s Answer og dermed søster til Soundings, som igen er mor til superstjernerne Green Tune og Pas De Reponse og ud af samme familie som Storm Bird. Prisen for Rock Of Gibralter-datteren var 60.000 guineas og det bliver BS Racing der kommer til at stå for ejerskabet.

Samme BS Racing slog til igen torsdag eftermiddag med købet af en brun hingst efter Inchinor og Danehill-datteren Park Crystal, der er halvsøster til selveste WalkIn The Park (v. Montjeu), som i år har været anden til Motivator i Epsom Derby (Gr.1).

Park Crystals mor Classic Park vandt selv Irish 1000Guineas (Gr.1). Den fejlfri brune hingst gik for 100.000 guineas, svarende til 1,2 millioner danske kroner.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top