fbpx

Fjerde sejr i træk til Fixboard i Paris

Den 4-årige brune Bluebird-søn Fixboard, ejet af danske BE ProfilerA/S og trænet i Chantilly af Flemming Poulsen, vandt lørdag eftermiddag sin fjerde sejr på stribe, da han med stortalentet Miguel Blancpain i sadlen hjemtog Prix de Casino Barriere de Trouville på Longchamp.


Fixboard tog straks fra start føringen i det 1400 meter lange opgør, og ind på opløbet stak han fra det øvrige felt og havde en overgang fire længder til de øvrige. Da målet nærmede sig kom Blue On Blues faretruende nær, men Fixboard kæmpede bravt og holdt sig forrest med et kort hoved. Blue On Blues trænes i øvrigt af ex-skandinaviske Diego Lowther, der ligesom Flemming Poulsen nu forsøger lykken i det franske. Sejren i løbet gav hele 30.000 euro, og Fixboard har nu vundet fire af årets fem starter og tjent mere end 80.000 euro hidtil i Frankrig.

Det var anden gang inden for tre år at Flemming Poulsen sadlede en vinder i Prix de l’Arc-weekenden.

I 2002 vandt Dano-Mast nemlig Prix Dollar (Gr.2) – et løb der for andet år i træk i går blev vundet af Touch Of Land. Og pudsigt nok står Flemming Poulsen med en 2-årig halvbror til netop Touch Of Land i stalden.

En hest med navnet Touch Of Wisdom, som forhåbentligt kommer til at lave lige så store overskrifter som sin gode storebror.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top