fbpx

Femteplads til Binary File på Nad Al Sheba

Det var nærmest til at ærgre sig over. På trods af endnu en flot indsats på Nad Al Shebas dirt track, nåede Lars Kelp-trænede Binary File ikke helt frem i det 1600 meter lange Burj NahaarStakes (Gr.3), og han sluttede mindre end to længder bag vindende Boston Lodge/Eddie Ahern, der selv fightede heroisk og afviste den tidligere Pramms Memorial (L)- og Nickes Minneslöpning (L)-vinder Vortex til andenpladsen.


Kampen om tredjepladsen var knaldhård, idet Blatant, Impossible Ski og Binary File stort set skar målstregen samtidig – men marginalerne var ikke på Klampenborg-hestens side, og han måtte under Richard Hills se sig henvist til femtepladsen med 6.000 US$ som gevinst.

Løbets udvikling for Binary Files vedkommende var nærmest en tro kopi af Pramms Memorial (L) i maj sidste år, idet hingsten fra sit udvendige startspor blev placeret bagest i feltet med frit løb i sporene. Rundt opløbssvinget avancerede Binary File sammen med Vortex, og begge heste så lovende ud i deres angreb. Vortex havde dog mere fart i begyndelsen af den lige bane og fik et lille hul som ikke blev lukket igen. Binary File skød høj fart over de sidste 200 meter, men han trak også udvendige Impossible Ski med sig, og på målstregen blev danskeren desværre “den lille”.

Præstationen var alligevel al hæder værd for Binary File, der i sine to starter påNad Al Sheba har gjort flot reklame for dansk galop, og der har været så mange positive rapporter omkring hingsten, at hans kommende sæson på de skandinaviske baner tegner virkelig lovende.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top