fbpx

Fantastiske Icaros overvandt ny problem-rejse

At Wido Neuroth-trænede Icaros er noget udover det sædvanlige er tidligere blevet slået fast med syv-tommer søm, men Zafonic-sønnen måtte dog atter overkomme en del trafikproblemer inden han kunne tage karrierens fjerde sejr i Agria Breeders’ Trophy Juvenile over 1350 meter dirt track på Täby.


Med 15 heste på startlinjen var der høj fart på opgøret fra start og en ivrig kamp om placeringerne i løbets indledning. Icaros lå i den bageste del af feltet efter de første 300 meter og var et stykke tid om at finde benene på dirt’en. Baron De Ley og Kim Andersen var kommet dårligt fra start, og Andersen måtte derefter kæmpe sig tilbage på sidste del af bagsiden.

Da Baron De Ley gik op udvendigt på Icaros blev pladsen pludselig knap og Icaros faldt tilbage i feltet igen, og på dette tidspunkt så det faktisk sort ud for dagens største favorit. FredrikJohansson valgte herefter at trække Icaros ud i banen og parret avancerede herefter i fjerde spor uden om mange af modstanderne indtil feltet ramte opløbet.

Her sad Johansson fortsat fuldkommen stille på Icaros, der nærmest cantrede helt frem til de hårdt kæmpende Sentinico, Goodrun og Major Gunn’s. Først få hundrede meter fra mål fikIcaros så marchordre og herefter stak hingsten med ørerne fremme fra de øvrige og sejrede overlegent med små fire længder før Major Gunn’s/Yvonne Durant og Baron De Ley/Kim Andersen.

Med sejren fulgte 233.792 svenske kroner, samt opdrætterpræmier på 35.075 til StallEOS, som står bag Skandinaviens nye ungdomsstjerne, der nu har rundet 600.000 kroner i samlet præmiesum i karrierens første fem starter.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top