fbpx

Exaggerator vandt Haskell – Nyquist skuffede igen

Vinderen og andenhesten fra årets Kentucky Derby mødtes søndag i Haskell Invitational (G1) på Monmouth Park. Nyquist, der mistede sin status som ubesejret i årets andet Triple Crown-opgør – The Preakness Stakes – til Exaggerator (Curlin), mødte igen sin overmand på en blød dirt track.Jockey Kent Desormeaux, bror til træner Keith Desormeaux, lod Nyquist slås om føringen for siden at sende Exaggerator let forbi med en lang spurt.

Løbet er et invitationsløb med $1.015.000 i præmiesum.

Exaggerator forventes at starte næste gang på Saratoga i Travers Stakes den 27. august, medens Nyquist tager tilbage til Californien for at slikke sårene.

Picture of Hans Erik Westerberg

Hans Erik Westerberg

Fokus: Internationalt / Avl & Auktioner. Født 1940 i København. Tidligere eksportmedarbejder i Rex Rotary, ansat i elektronikvirksomhed i Stockholm og selvstændig med virksomhed i elektronikbranchen i Danmark og Polen indtil 2010. Bestyrelsesmedlem i Klampenborg Galopselskab i 20 år samt formand. Sidenhen formand for Dansk Galop og nuværende bestyrelsesmedlem i Dansk Hestevæddeløb. Hestejer og opdrætter. Har bl.a. ejet Clarion King og er p.t. medejer af Stradivarius. Medforfatter af jubilæumsbogen “150 år med fest, farver og fuldblod”, skrevet i samarbejde med Per Bustrup.

Seneste artikler

Scroll to Top