fbpx

Evasives Take A Chill Pill blev norsk 2-årsmester

I sin anden karrierestart lykkedes det torsdag aften for den brune hoppe Take A Chill Pill at aflægge maidentitlen direkte i en større sammenhæng. Under Willa Schou sejrede Evasive-datteren i Norsk Mesterskap for 2-åringer med 100.000 i førstepræmie.


Take A Chill Pill vinder Norsk Mesterskap for 2-åringer. Foto: Hesteguiden.com.

Take A Chill Pill vandt med lidt over en længde foran favoritten Sid Game (Moohaajim), hvorefter der var yderligere halvanden længde til Flower Power (Mutajally) og This Is Pippi (Barocci).

Take A Chill Pill trænes af Annike Bye Hansen og ejes af Väsby Häst AB – de samme forbindelser der står bag årets dobbelte Derbyvinder Hard One To Please (Fast Company), som på søndag starter i Stockholm Cup International (Gr.3).

Take A Chill Pill tilhører første norske årgang efter Horris Hil Stakes (Gr.3)-vinderen Evasive (Elusive Quality), og hoppen er opdrættet af Inger Skrede og Knut O. Arnesen, som også har avlshingsten opstaldet på Enebakk.


Buckybelle besejrer staldkammeraten Kill That Cat i Norsk Mesterskap for 3-åringer. Foto: Hesteguiden.com.

Norsk Mesterskap for 3-åringer med samme gode førstepræmie tilfaldt Stall Gammel Dansks Buckybelle (Appel Au Maitre), som med hals besejrede sin staldkammerat Kill That Cat (Mutajally).

Det blev altså til en double for Cathrine Erichsen, som også træner fjerdehesten gennem mål, C Moon (Wilshire Boulevard).

Sandro De Paiva var i bøjlerne på Buckybelle, der er opdrættet af Buck Racing og ud af Singspiel-datteren The Stick, som tidligere har produceret den svenske Kriteriumsvinder Shalalee (Strategic Prince).

Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top