fbpx

Et fund for 500 pund i Doncaster

Scenen mindede om sæsonpremieren i Odense, da Fyens Væddeløbsbane bød indenfor til løb denne onsdag aften. Det blev nemlig en ny duel i mellem New Caladonia og Grand Rapide, og på ny med Århus-gæsten New Caladonia som vinder.


Le Tølbøll havde ellers koblet grebet med Grand Rapide indledningsvis i opløbet, og den fynske jockey red en nydelig finish. Alligevel blev ekvipagen slået kort før mål.

Tinna Hovgaard Meier valgte igen et afventende løb. Angrebet kom lige sent nok set fra publikums synsvinkel, men den jyske rytter havde disponeret helt rigtigt, og red sin hest først i mål på glimrende facon.

New Caladonia har nu indtjent 21.000 kroner i år efter to sejre i træk. “Og så kostede den bare 500 pund på en auktion i Doncaster”, beretter træneren Torben Christensen. !Vi købte den for snart fire år siden, og han har virkelig tjent sig hjem op til flere gange. Stor ros også til min rytter. Hun red et taktisk godt løb og udvikler sig hele tiden”, mener Torben Christensen.

Tinna kom ellers sent i gang med karrieren. Hun kom til min stald for fem år siden. Damen har passeret de 40, men alligevel bliver Tinna bedre og bedre. Hun træner meget. Ikke kun med ridning men også med det konditionsmæssige”, siger Torben Christensen.

Bagved de to førstplacerede fulgte Holy Roler og Alfailak. Begge figurerede også i præmierækken i årets første løb i Odense, så der var ikke så meget nyt under solen.

Femte og sidste præmie til sæsondebuterende Priceless Second.

Fløjhesten i Torben Christensens stald er Bongo Bello. Den har endnu ikke startet i år og det har sin forklaring. “Der har ikke været noget løb til ham. Bongo Bello træner fint og jeg har anmeldt til Klampenborg lørdag otte dage, til et løb over 2400 meter”, forklarer JVB-træneren.

Picture of Carsten Bundgaard

Carsten Bundgaard

Fokus: Skandinavien. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top