fbpx

Endnu en storløbssejr til Maxim’s på Jägersro

Lennart Reuterskiöld Jr. har haft stor glæde af den 6-årige argentinske topsprinter Maxim’s siden hesten blev importeret til Sverige starten af 2007. Torsdag eftermiddag vandt Lode-sønnen sin fjerde sejr på ni starter, da han under Manuel Santos ikke havde de mindste problemer med at forsvare sit tal på 91 i Malmö Hösthandicap over 1200 meter på Jägersro.


Løbet havde deltagelse af flere skandinaviske sprinter-esser, og ikke uventet tog Media Hora/Martin Rodriguez spids fra start, med Maxim’s og Hide And Seek/Kim Andersen efter sig. Media Hora førte til kort inde i opløbet, hvor Maxim’s koblede grebet og derefter forsvandt væk til en overlegen fem længders sejr og førstepræmiens 75.000 svenske kroner.

Media Hora holdt hjem til andenpladsen før Hide And Seek, mens Relampago Plus blev fjerde før Hardy Norseman og totalisatorfavoritten Solvana, der endte lige uden for præmierækken.

Det var tredje sejr på stribe for Maxim’s, der ejes af Stall Gransäter. Maxim’s vandt i foråret Jägersro Sprint (L) over 1200 meter, og på den svenske Derby Dag var han atter først over stregen i Zawawi Cup (L), så med dagens overbevisende triumf er der ikke længere nogen tvivl om at Lennart Reuterskiöld Jr. står med Jägersros absolut største sprinterstjerne.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top