fbpx

Endnu en storløbssejr til Abbielou i Århus

Den Bent Olsen-trænede og Stall Lambada-ejede 3-årige hoppe Abbielou trives som en fisk i vandet på Jydsk Væddeløbsbane. Det fik man beviset på lørdag eftermiddag, da hoppen redet af Mark Larsen hjemtog første afdeling af BE Profilers 3-årsserie og førstepræmien på 46.500 kroner. 


– Af HenrikBrendholdt

For en måned siden vandt hesten Petit Prix på turfen i Århus og med flere gode placeringer i både Klampenborg og Sverige, så er det blevet til en flot sæson hidtil med en indtjening på 141.100 kroner i seks starter.

Jockey Mark Larsen havde dog også en stor del af æren for at det blev til sejr lørdag. Han gav Abbielou et perfekt løb inde bag længe førende Starlights Olli. Med 600-700 meter igen gik andenhesten fra Larch Ærespræmie Starlights Olli et spor ud i banen. Lynhurtigt gik Mark Larsen frem indvendigt og fik dermed den korteste vej til mål.

Rundt opløbssvinget angreb staldkammeraten Faahem/Lennart Hammer ude i sporene og op igennem opløbet fik tilskuerne en medrivende opløbsskamp. Abbielou var dog stærkest til slut og sejrede med en længde før en velgående Faahem, som også er trænet af Bent Olsen og ejet af Stall Lambada.

Tredjepladsen gik til en godkendt Starlights Olli, mens de lokale Fussiler og Sofelia kom ind på de næste pladser. Førstnævnte vendte tilbage efter sygdom og sluttede godt af. Den Lars Jakobsen trænede vallak skal lures i næste start.

Dagens andet opgør på turfen var Ritmester Frigaards Mindeløb. Her fik man en flot vinder i Johnny Reimar trænede Phillip Windswept. Den 4-årige vallak efter Final Appearance og Fru Larsen gik et flot løb og er en hest i rivende udvikling. Allerede som 3-åring viste den flair for jobbet med gode placeringer i 3-årsserien bag tophesten Eltizaam. Efter en tredjeplads i årsdebuten bag Faahem er det nu blevet til to sejre i træk. Først vandt den et maidenløb i Klampenborg, og lørdag eftermiddag slog han gode klasse 3 heste i Århus. Lærling Marc Stott lå midt i feltet undervejs.

Med 700 meter igen sendte han hesten frem. Den rundede feltet i et snuptag og tog en imponerende sejr. Andenpladsen gik til årsdebuteerende Mr Perfect som fik en lovende start på sæsonen, mens Apex Star sluttede pænt af til tredjepladsen. Vinderen Phillip Windswept kunne de dog ikke gøre noget ved. Træner Johnny Reimer har gjort et flot arbejde med hesten som nu manegeres frem mod Fyensløbet.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top