fbpx

Endnu en ny avlshingst til Stutteri Løkkemarken

Fynske Stutteri Løkkemarken fortsætter med at optrappe bestanden af avlshingste, og det fynske stutteris nyeste erhvervelse er den 7-årige Mark Of Esteem-søn Team Player – en bror til verdensstjernerne Opera House og Kayf Tara.


Ligesom det er tilfældet med Monsun-sønnen Royal Major, som Stutteri Løkkemarken erhvervede sig for en måned siden, kommer Team Player fra en fortid i træning hos Flemming Poulsen i franske Chantilly. Hingsten, der kostede ca. 2,4 millioner kroner som åring, nåede kun at starte to gange i sin karriere uden at vinde, men han har uden tvivl blodet til at blive en top-avlshingst.

Storebroderen Opera House (Sadler’s Wells) var vinder af storløb som King George VI & Queen Elisabeth Diamond Stakes (Gr.1), Coronation Cup (Gr.1) og Eclipse Stakes (Gr.1), mens det bl.a. blev til en tredjeplads i Prix de l’Arc de Triomphe (Gr.1). Opera House er i dag avlshingst i Japan, hvor han har haft enorm succes med adskillige vindere på højeste niveau.

Team Player er desuden halvbror til Kayf Tara (Sadler’s Wells), der i Godolphins farver vandt både Ascot Gold Cup (Gr.1) og Irish St. Leger (Gr.1) to gange. Og ikke nok med det – han er også halvbror til Zee Zee Top (Zafonic), der vandt Prix de l’Opera (Gr.1). Alle er de ud af den fantastiske hoppe Colorspin (High Top), der selv vandt Irish Oaks (Gr.1) og desuden er søster til Moyglare Stud Stakes (Gr.1)-vinderen Necklace.

Team Player, der i sin aktive karriere var ejet af danske BS Racing Sarl, er klar til sin første bedækningssæson i Danmark i 2009.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top