fbpx

Jyllandsløbsvinderen Eltizaam aflivet

Klampenborg-træner Bent Olsen har på sin webside www.bent-olsen.dk bekendtgjort, at én af staldens bedste væddeløbere Eltizaam (Bahri – Saffaanh v. Shareef Dancer) er blevet aflivet grundet en svær skade i det ene bagben.


Eltizaam blev importeret til Danmark af Stall Lambada, og efter at hingsten uden problemer havde aflagt sin maidentitel tog han sig videre af både Sallings Pokalløb og Jyllandsløbet i Århus, inden han var ganske kort slået til tredjepladsen i Norsk 2000 Guineas. Senere på sæsonen vandt Eltizaam tre af de fire afdelinger i BEProfilers 3-års Serie og han sluttede året af med seks sejre og over en halv million kroner i samlet præmiesum.

Eltizaam havde en helt naturlig svær sæson i fjor, idet konkurrencen højnedes samtidig med at han måtte give vægt til flere eliteheste grundet hans svulmende præmiekonto. Det lykkedes dog Bahri-sønnen at løbe placeret i storløb i både Danmark, Norge ogSverige, og hans bortgang er uden tvivl et hårdt slag for hele Olsens stald op til sæsonstarten.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top