fbpx

Easywithme efteranmeldt til Norsk 1000 Guineas

I går var det sidste chance for at efteranmelde til Norsk 1000 Guineas, som rides den 22. juni på Øvrevoll. Og Niels Petersen valgte, at betale de 15.925 norske kroner for at være med i kampen om en førstepræmie på 190.000 med Easywithme.


Easywithme og Carlos Lopez efter søndagens sejr i Svenskt 1000 Guineas. Foto: Elina Björklund / Svensk Galopp.

Easywithme (El Kabeir) er fortsat ubesejret efter tre starter i en karriere, som først tog sin begyndelse for en måned siden. Søndag eftermiddag vandt hun Svenskt 1000 Guineas og bogførte en førstepræmie på 581.000 svenske kronor.

“Hun er kommet strålende over løbet, og Carlos mener bare, at hun bliver endnu bedre herfra. Hun var ikke forhåndsanmeldt i det norske 1000 Guineas, men nu er det planen, at hun løber”, siger Petersen, som også har andenhesten fra søndagens klassiske opgør på Bro Park stående.

Chelsea Morning (Mustajeeb), som fortsat er maiden, blev hævet til 80 for præstationen og står to kilo under sin ubesejrede staldveninde.

De to hopper topper listen over de 16 navne i løbet, og Niels Petersen står rent faktisk bag seks af de tilbageværende.

Jan-Erik Neuroth står med nummer tre og fire på listen i form af Marie Elle (Appel Au Maitre) og Imra (Sporting Chance), som sluttede som henholdsvis 10. og fjerde i Svenskt 1000 Guineas.


Nope Never besejrede Schamyl i sin første start for træner Are Hyldmo. Foto: Trond Pedersen.

Også i Norsk 2000 Guineas er der kommet efteranmeldelser til.

Som forventet har Are Hyldmo indsat No Nay Never-sønnen Nope Never, som leverede en forrygende skandinavisk debut 17. maj og bl.a. besejrede den senere Voter-triumfator Schamyl (Appel Au Maitre).

Nope Never deler nu listens top sammen med Niels Petersens Voter-2’er Lord Mountbatten (Connect), begge har 85 i handicap.

Silja Støren har efteranmeldt Frankel-sønnen Optimus Bling, som er halvbror til den tidligere norske 2000 Guineas-, Derby- og Oslo Cup-vinder Our Last Summer (Zamindar).

Optimus Bling aflagde sin maidentitel med 12 længder i sin seneste start og fik 78 i handicap for præstationen.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top