fbpx

Django tog revanche i Klampenborg Classic

I fjor var Django og Mark Larsen først over stregen i Klampenborg Classic, for derefter at blive deklasseret til andenpladsen for trængning.


I år var der dog intet der kunne stoppe duoen, og Django kæmpede sig til sejren foran længe førende Hot Fudge, mens sidste års sejrsherre Alnitak blev tredje.

Løbet blev redet i et godt tempo med Hot Fudge i front, efterfulgt af bl.a. Eko Arabian Night og Django. Rundt opløbssvinget kom både Django og indvendige Alpacco nærmere, men Hot Fudge var fortsat godt gående og kom alene ind på opløbsstrækningen.

Det stod hurtigt klart, at hverken forhåndsfavoritten Alpacco eller nogen af de øvrige deltagere i opgøret kunne fange Django og Hot Fudge, der side om side sørgede for en medrivende opløbskamp i Klampenborg Classic, men til slut viste Django sig som den stærkeste og sejrede med en sikker halv længde før Hot Fudge, mens Alnitak sluttede godt af til tredjepladsen før Bongo Bello og Alpacco.

Sejren i Klampenborg Classic var 50.000 kroner værd for Chess Racing og Mona Nörklits Django, der for to år siden sluttede nærmest Peas And Carrots i Dansk Derby og med Hot Fudge bag sig som tredje. Siden vandt Django også Dansk St. Leger og var anden bag Rock All i sidste års udgave, og den Caroline Strömberg-trænede Acatenango-søn viste endnu engang at Klampenborg er hans klare favoritbane.

Django går nu mod Scandinavian Open Championship (Gr.3) søndag den 3. august, hvor han skal forsøge at forbedre sidste års fjerdeplads bag vindende Equip Hill.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top