fbpx

“Det nye provins-setup har ikke været til min fordel”

Med sæsonen afsluttet i både Odense og Klampenborg, gælder det på tirsdag sæsonfinalen i Aalborg. John Nielsen har siddet solidt på trænerchampionatet de senere år, men han er kun på tredjepladsen inden sidste stik.


John Nielsen med Amelia Jay og Lisa Lindbjerg. Foto: Ole Hindby.
John Nielsen med Amelia Jay og Lisa Lindbjerg. Foto: Ole Hindby.

”Det har ikke været nogen prangende sæson”, erkender han.

“Jeg troede på forhånd på en stor sæson for Vainqueur, efter han var helt udenfor sidste år, men så fik han problemer med sine hove. Han er ved at være i orden igen, og kan muligvis nå en start eller to inden sæsonen er forbi”.

”Det nye set up for provinsgaloppen med færre løbsdage, men flere løb på løbsdagene, har ikke været til min fordel. Der kommer som regel flere gode udenbys gæster nu i forhold til tidligere, hvor vi som oftest kun havde et eller to galopløb”, fortsætter John Nielsen.

”Konkurrencen er blevet hårdere, og det har jeg mærket. Jeg har ikke købt nye heste, og det skal jeg heller ikke før jeg kommer af med nogle”.

John Nielsen har lige nu 10 heste i træning. “Og det er i hvert fald tre eller fire for meget, også fordi jeg har to travheste i min stald. Jeg er 76 nu og det mærkes”.

Nordjyden har også tidligere været en flittig gæst på Øvrevoll, men hidtil har han ikke besøgt den norske hovedstad en eneste gang i 2018.

”Nu ser vi hvordan det går på tirsdag. Det er ikke umuligt, at jeg når en tur eller to til Norge, men efter Aalborg på tirsdag gælder det Århus, og først derefter afgør jeg, om der bliver en tur til Norge i år”.

”Jeg har en enkelt hest til start i hvert løb på tirsdag. Ser Laudate Dominum som min bedste chance, for det blev helt forkert for hende sidst. Næstbedste mulighed er Amelia Jay”, sammenfatter John Nielsen, som desuden starter Miss Van Winkle, Voguela og The Other Lady.

Carsten Bundgaard

Carsten Bundgaard

Fokus: Skandinavien. Mere om forfatteren

Seneste nyheder

Scroll til toppen