fbpx

Desmond Scarlett og Per-Anders Gråberg i nyt samarbejde

Klampenborg-træner Desmond Scarlett står med et lovende hold af både 2- og 3-årige heste før den forestestående sæson, og han har nu taget konsekvensen af at flere af hans foretrukne ryttere har engageret sig andetsteds ved at indgå en aftale med Täbys tidligere Championjockey Per-Anders Gråberg.


“Jeg står med tre fine klassiske kandidater som allerede har bevist deres værd, og derudover ser 2-årsholdet yderst lovende ud på nuværende tidspunkt. Jeg finder det vigtigt overfor både mig selv og mine ejere at vi er sikre på at have en fast rytter på hestene, og Per-Anders er en yderst pålidelig person som jeg glæder mig til at arbejde med”, forklarer Desmond Scarlett.

Per-Anders Gråberg ser også frem til aftalen, der automatisk vil gøre ham mere synlig overfor de danske trænere. “Jeg har i forvejen et par gode aftaler med Bendik Bö på Täby og Lennart Reuterskiöld Jr. på Jägersro, så jeg er naturligvis glad for Desmond Scarletts henvendelse, og jeg ser frem til at ride for ham i år. Stalden råder ikke over så mange heste, men jeg håber at jeg den kan være med til at give mig et bedre netværk blandt Klampenborg-trænerne og at min lave ridevægt giver muligheder for flere ridt på løbsdagene”, beretter Per-Anders Gråberg, der som én af de få mandlige topryttere i Skandinavien kan ride 53 kilo.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top