fbpx

Derbyfavoritten skifter træner

Med mindre end syv uger til Dexia Dansk Derby, skifter forhåndsfavoritten Carpe Diem træningskvarter. Richard Of York-sønnen flytter fra Lars Kelps stald på Klampenborg til Lennart Reuterskiöld Jr. på Jägersro.


“Trænerskiftet sker på grund af uoverensstemmelser, og brasilianske Quilboquet flyttes ligesom Carpe Diem til Lennart Reuterskiöld Jr. her til formiddag, mens 2-årige Sitano går til Søren Jensen”, fortæller hestenes ejer Tom Larsen.

“Jeg er selvfølgelig ærgerlig over at miste tre fine heste ud af stalden. Carpe Diem er i mine øjne stadigvæk hesten at slå i Derbyet, og Quilboquet vil udvikle sig til en elitehest i Skandinavien”, beretter Lars Kelp.

Quilbuqoet er starterklæret i søndagens Pramms Memorial (L) på Jägersro, og Carpe Diem forventes at indlede sæsonen i Jyllandsløbs Testen over 2200 meter på Klampenborg den 25. maj. “Herefter sigter vi på en start i Derby Trial Stakes i midten af juni, således at han når at starte to gange inden Dexia Dansk Derby”, slutter Tom Larsen.

Carpe Diem vandt i fjor både Vinterfavoritternes Ærespræmie på Klampenborg og Svenskt Kriterium på Jägersro, hvilket har gjort at han igennem vinteren har været et varmt navn til både det danske og svenske Derby.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top