fbpx

Deep Impact-double i Japan Cup

Den 4-årige hoppe Shonan Pandora (Deep Impact) med jockey Kenichi Ikezoe i sadlen vandt med hoved den 35a. udgave af Japan Cup (Gr.1) foran den 5-årige hingst Last Impact (Deep Impact) med den engelske topjockey Ryan Moore og endnu et hoved til favoritten Lovely Day (King Kanahameda).


Shonan Pandora.
Shonan Pandora.

De europæiske heste havde ikke heldet med sig her sidst på den europæiske væddeløbssæson. Tyske Ito  forsøgte forgæves at komme til føring tidligt i løbet og det tog så hårdt på kræfterne, at han var langt sidst i mål.

Den anden tyske deltager, Nightflower, kom godt i opløbet, men kunne ikke finde vej igennem.

Franske Erupt var lige efter de førende, men fik også nogle skub, som ikke gavnede. Endelig så man heller ikke meget til engelske Trip To Paris, som blev redet bagfra.

Shonan Pandora er den syvende hoppe der vinder Japans store, internationale væddeløb og det var samtidig første sejr i løbet for træner Tomokazu Takano og jockey Kenichi Ikezoe.

Avlshingsten Deep Impact havde igen stor succes med de to første afkom i mål. Det vil sikkert glæde svenske Rävdansens Stuteri, som ejer avlshingsten Barocci efter netop Deep Impact.


Picture of Hans Erik Westerberg

Hans Erik Westerberg

Fokus: Internationalt / Avl & Auktioner. Født 1940 i København. Tidligere eksportmedarbejder i Rex Rotary, ansat i elektronikvirksomhed i Stockholm og selvstændig med virksomhed i elektronikbranchen i Danmark og Polen indtil 2010. Bestyrelsesmedlem i Klampenborg Galopselskab i 20 år samt formand. Sidenhen formand for Dansk Galop og nuværende bestyrelsesmedlem i Dansk Hestevæddeløb. Hestejer og opdrætter. Har bl.a. ejet Clarion King og er p.t. medejer af Stradivarius. Medforfatter af jubilæumsbogen “150 år med fest, farver og fuldblod”, skrevet i samarbejde med Per Bustrup.

Seneste artikler

Scroll to Top