fbpx

Dariyan og Soumillon vandt Prix Ganay (Gr.1)

Søndagens Gruppe-1-løb, Prix Ganay over 2000 meter på Saint-Cloud, endte med sikker sejr til Aga Khans Dariyan (Shamardal) med Christophe Soumillon på ryggen.Shamardal-sønnen, der trænes af Alain de Royer-Dupré, skuffede i sin sidste start i Dubai Sheema Classic, hvor han pådrog sig en lettere rygskade.

På andenpladsen 1 1/4 længde bag vinderen fulgte Silverwave foran Garlingari.

Sidstnævnte er træner Corinne Barande Barbes selvudnævnte efterfølger til den for nyligt pensionerede Cirrus des Aigles.

Hans Erik Westerberg

Hans Erik Westerberg

Fokus: Internationalt / Avl & Auktioner. Født 1940 i København. Tidligere eksportmedarbejder i Rex Rotary, ansat i elektronikvirksomhed i Stockholm og selvstændig med virksomhed i elektronikbranchen i Danmark og Polen indtil 2010. Bestyrelsesmedlem i Klampenborg Galopselskab i 20 år samt formand. Sidenhen formand for Dansk Galop og nuværende bestyrelsesmedlem i Dansk Hestevæddeløb. Hestejer og opdrætter. Har bl.a. ejet Clarion King og er p.t. medejer af Stradivarius. Medforfatter af jubilæumsbogen “150 år med fest, farver og fuldblod”, skrevet i samarbejde med Per Bustrup.

Seneste artikler

Scroll to Top