fbpx

Dariyan og Soumillon vandt Prix Ganay (Gr.1)

Søndagens Gruppe-1-løb, Prix Ganay over 2000 meter på Saint-Cloud, endte med sikker sejr til Aga Khans Dariyan (Shamardal) med Christophe Soumillon på ryggen.Shamardal-sønnen, der trænes af Alain de Royer-Dupré, skuffede i sin sidste start i Dubai Sheema Classic, hvor han pådrog sig en lettere rygskade.

På andenpladsen 1 1/4 længde bag vinderen fulgte Silverwave foran Garlingari.

Sidstnævnte er træner Corinne Barande Barbes selvudnævnte efterfølger til den for nyligt pensionerede Cirrus des Aigles.

Picture of Hans Erik Westerberg

Hans Erik Westerberg

Fokus: Internationalt / Avl & Auktioner. Født 1940 i København. Tidligere eksportmedarbejder i Rex Rotary, ansat i elektronikvirksomhed i Stockholm og selvstændig med virksomhed i elektronikbranchen i Danmark og Polen indtil 2010. Bestyrelsesmedlem i Klampenborg Galopselskab i 20 år samt formand. Sidenhen formand for Dansk Galop og nuværende bestyrelsesmedlem i Dansk Hestevæddeløb. Hestejer og opdrætter. Har bl.a. ejet Clarion King og er p.t. medejer af Stradivarius. Medforfatter af jubilæumsbogen “150 år med fest, farver og fuldblod”, skrevet i samarbejde med Per Bustrup.

Seneste artikler

Scroll to Top