fbpx

Dansk/norske Buick slog til i Dubai Sheema Classic (Gr.1)

“Racing’s New Golden Boy” – overskrifterne vil sikkert være mange omkring kæmpetalentet William Buick, som rejser med dansk pas og trådte sine barnesko i Norge.Lørdag aften tog William sin karrieres hidtil største triumf, da han red den 5-årige Singspiel-datter Dar Re Mi først over stregen i Dubai Sheema Classic (Gr.1) for sin nye arbejdsgiver John Gosden.

William Buick var ikke på nogen let opgave fra det udvendige spor 14, men han kunne drage fordel af at der blev sat vældig hård pace på det 2400 meter lange opgør, således at hans rejse aldrig blev lang ude i sporene.

Ind på den lige strækning skød Dar Re Mi frem sammen med forhåndsfavoritten Buena Vista/Olivier Peslier og Spanish Moon/Ryan Moore, og til slut var hoppen der i fjor fik tyvstjålet Gruppe-1-løbet Prix Vermeille (Gr.1) fra sig af voldgiften på Longchamp bare den bedste på dagen og sejrede efter hård kamp før Buena Vista og Spanish Moon.

“Hun kom godt af sted og gav mig under hele løbet masser af selvtillid. Jeg fulgte efter Frankie Dettori på Cavalryman, og selv om vi var langt væk fra de forreste i begyndelsen, vidste jeg at Frankie havde styr på pacen, og da hun fandt det ekstra gear i afgørelsen kom alt til at flaske sig”, udtalte en glad William Buick sig efter Gruppe-1-sejren på Meydan, der var 3.000.000 US$ værd for hoppens ejer Lord Lloyd Webber.

Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top