fbpx

Danskejede Captain’s Choice blev anden i Frankrig

3-årige Captain’s Choice, der delejes af danske Ann og Bernt Dahl, var mandag eftermiddag anden gennem mål i Prix Hippocampus over 2400 meter på La Teste-de-Buch nær Bordeaux. Dawn Approach-sønnen førte det meste af vejen, men måtte til slut give sig for Perama, som senest var tredje i et Listed-opgør i Toulouse.


Captain’s Choice sluttede på andenpladsen i Prix Hippocampus.

Captain’s Choice, der her startede for femte gang i karrieren, vandt tilbage i marts på Fontainebleau over 2600 meter, og han får under ingen omstændigheder problemer med distancen, såfremt ejerkredsen og træner Henri-Alex Pantall vælger at tage chancen med ham i Svenskt Derby den 16. juli.

Hér er Captain’s Choice med sit nuværende omregnede handicap på 82 allerede i nogenlunde sikker havn i jagten på at komme med.

Captain’s Choice blev købt for 30,000 euro på Arqanas November Yearling Sale i 2021.

Han er efter den ubesejrede 2-årschampion Dawn Approach (New Approach), der efter sin eminente 2-årssæson med sejre i både Dewhurst Stakes (Gr.1) og National Stakes (Gr.1) som 3-årig fulgte op med at vinde 2000 Guineas (Gr.1) i Newmarket og St James’s Palace Stakes (Gr.1) under Royal Ascot.

Moderen Cranky Spanky (Spectrum) vandt fire gange som 3- og 4-årig og triumferede bl.a. i Premio Royal Mares (L) i Milano. Hun er i forvejen mor til den tyske Gruppe-3-vinder Dessertoflife (Mastercraftsman).

På Svensk Galopps anmeldelsesliste til den svenske Derbyserie står Captain’s Choice fortsat som NN (FR). Herunder ses listen over samtlige på listen med 80 og derover i handicap.


Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top