fbpx

Danmark får værtsskabsrolle på Preakness-dagen

The Maryland Jockey Club annoncerede i en pressemeddelelse tirsdag, at Danmark er blevet valgt som værtsland i The International Pavillion på Pimlico Race Course når årets andet ben af den amerikanske Triple Crown – Preakness Stakes (G1) – finder sted lørdag den 19. maj.

Den danske ambassadør Peter Taksø-Jensen bliver Preakness-dagens æresgæst og vært.

“I løbet af blot to år er The International Pavillion blevet den største attraktion på Preakness-dagen, og vi er stolte af at skulle samarbejde med Ambassadør Taksø-Jensen”, udtaler Maryland Jockey Clubs præsident Tom Chuckas.

I 2010 og 2011 stod henholdsvis Spanien og Mexico for værtsskabet i The International Pavillion. Formålet i 2012 er at fremvise den danske kulturskat, de stolte traditioner og delikate madkultur i en forrygende opsætning og samspil med “The Sport of Kings”.

Ambassadør Peter Taksø-Jensen udtaler: “Jeg er stolt og spændt på denne mulighed for at promovere Danmark, vores kultur og forretningsmæssige styrke på denne historiske event. Vores mål er at gøre The International Pavillion til en storslået begivenhed lige i midten af den amerikanske Triple Crown – The Preakness Stakes”.

The International Pavillion er kun tilgængelig gennem invitation, og forbeholdt prominente personligheder indenfor forretningslivet, kultur og politik.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top