fbpx

Da Vinci overlegen i Breeders’ Trophy Consolation

Bent Olsen-trænede Da Vinci er virkelig blomstret op her i sin 3-årssæson, og tirsdag aften vandt Itsabrahma-sønnen sin anden sejr på Täby, da han under Jacob Johansen strøg til tops i Breeders’ Trophy Consolation over 1950 meter med 50.000 svenske kroner i førstepræmie.


Da Vinci, der ejes i Danmark af Kirsten Merete Juncher m.fl., tog her sit livs tredje sejr i 10 starter, og hestens samlede præmiesum nåede op over 170.000 kroner, ligeledes godt hjulpet af hans sejr i Breeders’ Trophy Mile Consolation for en måned siden.

Da Vincis mor Il-X vandt som aktiv Fawzia Stakes i Klampenborg, og hun har masser af succes for tiden, idet hun ligeledes er mor til Classic Line, der for kort tid siden vandt Produce Stakes i Odense og på søndag stiller til start i Dansk Galops Auktionsløb med en kvart million kroner i førstepræmie.

Derudover har Il-X tidligere produceret fine navne som Norwegian Sun, Mamazita og Friends Forever, så hun har bestemt vist sig at være en stabil producer i den danske avl for sin ejer Berner Olsen.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top