fbpx

Classic Line slog Classic First i Produce Stakes

Helle Christensen-trænede Classic First var den store forhåndsfavorit i Produce Stakes på Fyens Væddeløbsbane onsdag aften, men Cajun Cadet-sønnen blev overrumplet af Bent Olsen-trænede Classic Line, der under en offensivt ridende Luis Santos tog fronten fra start i et hæsblæsende tempo.


Den brune hoppe havde et klart forspring til forfølgerne Classic First og Cut The Wind ind på opløbsstrækningen, og ingen formåede at stille noget op mod den fine debutant som til slut vandt ganske overlegent.

Classic First tog andenpladsen foran Cut The Wind, mens Centennial, Royal Highness og Gameboy fik de sidste præmiepenge med hjem fra Odense.

Førstepræmien var 46.500 kroner værd for Classic Line, der er opdrættet af Berner Olsen og ejet af Michael Simonsen. Classc Line blev således årets anden 2-årige storløbsvinder efter Danzig-sønnen Primatico, der ligeledes er far til Opdrætningsløbsvinderen Belle Blanche. Produce Stakes-vinderen er ud af Fawzia Stakes-vinderen Il-X og dermed halvsøster til gode vindere

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top