fbpx

Chaves og Lopez holdt sejrsshow på Øvrevoll

Brasilianske Elione Chaves og chilenske Carlos Lopez overlod ikke meget til konkurrenterne torsdag aften på Øvrevoll. Syv løb resulterede i tre sejre til hver af rytterne, og kun Ulrika Holmquist formåede ellers at ride en vinder.


Elione Chaves og Carlos Lopez vandt tre gange hver på Øvrevoll. Foto: FZA.

Allerede i dagens første opgør satte Carlitos og Elione sig på legen, da Penfolds (Juniper Tree) med førstnævnte i bøjlerne slog Hampus G (Mutajally) med sidstnævnte.

I løbet efter blev rollerne byttet om. Hér vandt Chaves på ryggen af Lady Fabiola (Deceptor) foran Lopez på Golden Ticket (Evasive).

Dernæst blev det en ny andenplads til Lopez, men denne gang bag Ulrika Holmquist som vandt med Spirit Of Cimarron (Charm Spirit), men i det efterfølgende opgør var chileneren igen på sporet og vandt 9-årige Pirlo (Layman).

Og det blev et hattrick i femte løb, da Lopez vandt med Lynghonning (Scissor Kick) foran Bobby The Brown (Zaahid) redet af Chaves.

Chaves kunne så til gengæld bogføre dagens to sidste løb. Først med Honorah (Ardad) der vandt besejrede Klint (Fast Company) med Ulrika Holmquist, og derefter med The Singing Butler (Style Vendome) som slog Oliver (Eishin Dunkirk) – redet af Carlos Lopez.

Blandt trænerne sadlede Are Hyldmo og Hallvard Soma hver to vindere.


Torsdagens endelige facit blev således:

  • Carlos Lopez, 3 sejre og 3 andenpladser
  • Elione Chaves, 3 sejre og 2 andenpladser
  • Ulrika Holmquist, 1 sejr, 1 anden- og 2 tredjepladser
Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top