fbpx

Cavorting fra start til mål med 68 kilo

Torsdagens hovedbegivenhed på Täby var tredje afdeling af Vinterserien Sprinters over 1200 meter, hvor Michael Kahn-trænede Cavorting stillede til start som storfavorit.


Den nu 4-årige Polar Falcon-søn trodsede også sin høje vægt på 68 kilo og førte fra start til mål under Yvonne Durant, som kunne ride hesten hjem for hænder med to længders margin til Just Michael på andenpladsen.

Der var 40.000 kroner i førstepræmie til Cavorting, der dermed indledte 2006 hvor han slap i fjor – med sejr. Cavorting blev kåret til Årets Hest på Täby i 2005 – han startede syv gange på hjemmebanen og trak sig sejrrigt ud seks gange. Med endnu en triumf i årsdebuten har topsprinteren nu syv sejre i ni starter siden han blev importeret til Sverige fra England i slutningen af 2004. Sejren med Cavorting blev dagens anden for både træner Michael Kahn og hans staldjockey Yvonne Durant – duoen havde tidligere på dagen hjemtaget sejren med 3-årige Black As Soot, som let kunne aflægge sin maidentitel i et Novislöpning over 1200 meter.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top