fbpx

Cavewarrior fra start til mål i Fyensløbet

Årets største galopbegivenhed på Fyens Væddeløbsbane, Finderup & Tølbøll Fyensløb over 2300 meter, resulterede i en overlegen sejr til Lennart Reuterskiöld-trænede Cavewarrior, der førte fra start til mål og let kunne henvise favoritten Green Calibre til andenpladsen.


Cavewarrior blev redet til sejr af Mark Larsen, der på forhånd ikke havde noget ridt i Fyensløbet, men kunne overtage tøjlerne på hesten efter Manuel Santos var kommet til skade i det foregående løb. Larsen red direkte til teten med Arkadian Hero-sønnen, og selv om han allerede på bagsiden så småt måtte begynde at arbejde på hesten, formåede ingen af de bagved liggende for alvor at tage ind

på duoen.

Forhåndsfavoritten Green Calibre lå langt tilbage undervejs med Jacob Johansen, og selv om den Bent Olsen-trænede hest let gik forbi mange trætte heste på sin vej, havde han ikke nok fart til også at kunne fange Cavewarrior. Førstepræmien i løbet var 60.000 kroner, og det var Cavewarriors fjerde årssejr i otte starter.

Seconds Out overraskede mod Sydney

Fyensløbsdagens største favorit fandt man i anden afdeling af BE Profilers 3-års Serie, hvor 1000 Guineas-vinderen Sydney var spillet helt ned i 12 for 10. I vanlig stil tog Sydney teten fra start, og føringen holdt også til et stykke ind i opløbet, hvor hoppen dog ikke kiunne dæmme op for et stærkt angreb af Seconds Out/Marc Stott, som i sikker stil trak fra til en sikker sejr, mens Moonlight Gambler/Ann-Charlotte Nielsen blev tredje.

Der var 56.000 kroner i førstepræmie til Marju-sønnen Seconds Out, der ejes i Århus af Anette og Hans Bundgaard. Seconds Out startede uden for totalisatorspillet, hvilket betød at alle de spillere der havde sat deres lid til Sydney, alligevel fik fuld gevinst for indsatsen.

Kun en enkelt dygtig spiller formåede at finde frem til kombinationen Dylan, Gifted Lass, Sydney, Cavewarrior og Obelix i dagens V5-spil, hvilket betød at Danske Spils bonus på 200.000 kroer blev udbetalt.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top