fbpx

Cathrine bekræfter Saudi-deltagelse med Master Bloom

Cathrine Erichsen har over for Tom W. Johannessen bekræftet, at IKC Racings Master Bloom bliver blandt deltagerne i The Saudi International Handicap over 2100 meter græs. Løbet rides fredag den 24. februar i Riyadh, og Elione Chaves tager fra Australien for at ride den tidligere Derby- og Scandinavian Open-vinder.


Elione Chaves ses her på ryggen af Cathrine Erichsen-trænede Master Bloom under forberedelserne til Saudi Cup-dagen i Riyadh i 2022. Foto: Privat.

Det bliver således andet år i træk, at Master Bloom (Pastorius) skal prøve kræfter i den internationale konkurrence i Saudi. I fjor startede han i samme opgør med Elione Chaves og sluttede på 11. pladsen.

I interviewet, som kan læses på Ovrevoll.no, fortæller Cathrine Erichsen også, at Duca Di Como i december pådrog sig så alvorlig en øjenskade, at han var tæt på at miste øjet.

Tom W. Johannessen har også forsøgt at få et svar fra Niels Petersen angående King David og White Hearts potentielle deltagelse i Saudi Cup-meetinget, men hér er der endnu ikke taget endelig stilling til planerne.


Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top