fbpx

Carlitos endelig tilbage i sadlen: “Jeg kan ikke beskrive hvor meget jeg glæder mig”

Den 30. september i fjor var Carlos Lopez impliceret i et styrt blandt fire jockeys i Göteborg. Chileneren pådrog sig omfattende skader i skulder og nakke, hvilket betød en lang, ufrivillig pause. Men onsdag den 24. januar, næsten fire måneder senere, var Carlitos endelig tilbage på hesteryg.


Carlos Lopez og The Macallans Jonas Gram efter Slava Ukrainis Derbysejr på Klampenborg i fjor. Foto: Burt Seeger.

“Det føltes rigtig godt. Genoptræningen har varet i små tre måneder, og den seneste måneds tid har jeg knoklet hårdt for at få min fysik tilbage og blive klar til at ride igen”, fortæller Carlitos til GalopSport.

Da Lopez blev skadet i fjor lå han på en sikker førsteplads i det norske jockeychampionat, men det lykkedes i den forsvarende mesters fravær for Manuel Martinez, at tage titlen med få løbsdage tilbage. Martinez var også i bøjlerne på Slava Ukraini (Moohaajim), da hesten dagen efter Göteborg-ulykken vandt Breeders’ Prize Classic på Øvrevoll.

“Min krop har det godt og jeg føler mig allerede klar til at ride løb igen, så nu gælder det bare om at få flere og flere lot om morgenen og se fremad mod den kommende sæson. Jeg kan ikke beskrive hvor meget jeg glæder mig”, konkluderer Carlos.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top