fbpx

Brian Wilson overtager hele Stald Isacsson

Klampenborg-træner Brian Wilson går en rigtig spændende sæson i møde. Fra den 1. april overtager han samtlige bokse på det idylliske træningssted Stald Isacsson i udkanten af Dyrehaven, og stalden bugner med spændende heste, heriblandt hele syv 2-årige storløbskandidater.


Brian Wilson har netop indleveret sine anmeldelser til Klampenborgs storløb i 2006 og 2007, og det er med en vis selvtillid han er ved at gøre klar til den kommende sæson.

Tilbage i 2003 lejede han sig ind i Stald Isaccson og fik med det samme stor succes med både Bossa Nova og Touch Wood i hovedrollerne. Her tre år senere har Wilson 14 heste i træning med masser af muligheder for at tage endnu flere ind i stalden, som i alt rummer 20 bokse. Flot støttet af bl.a. sin mangeårige hesteejer Claus Reinhold Andersen, der i år har otte heste i fuld træning, står Wilson således med gode kort på hånden til at få kraftig indflydelse på de kommende års store opgaver.

Trænerens 2-årshold inkluderer heste efter avlshingstene Kateb, Cajun Cadet, Guys And Dolls, Take Risks, Moto-Starlight og Inchrory. “Mit materiale ser fremragende ud i år, det er virkelig skønt at have en så fin række 2-årige heste i stalden, så Bettina og jeg har helt sikkert store forventninger til den kommende sæson”, siger Brian Wilson fredag formiddag.

I næste nummer af Skandinavisk Galopp vil Brian Wilsons heste blive nærmere præsenteret og træneren afslører samtidig flere af sine planer for året 2006.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top