fbpx

Blue Jeans vandt uden at imponere

Den Michael Sørensen-trænede Blue Jeans vandt som ventet i sin danske debut fredag aften på Jydsk Væddeløbsbane. Med Nicholas Cordrey i sadlen var Blue Jeans storfavorit til sejren i et maidenløb over distancen 1550.


– Af Henrik Brendholdt

Den fik dog kamp til stregen af en velgående Red Passion, som var kraftigt forbedret i forhold til sæsondebuten. Det var debuterende Dancing River der tog spidsen ind i første sving. Med 500-600 meter til mål gik Red Passion frem med storfavoritten Blue Jeans lige bag sig. Ind på lige bane lignede Blue Jeans en sikker vinder, men Sara Slot og Red Passion kæmpede godt imod.

På målstregen var 16 til 10 favoritten dog en halv længde foran og sejrede før Red Passion mens 4-årige Kila Gajo snuppede tredjepladsen. Blue Jeans som blev hentet fra Queen Elisabeths stald i England sidste efterår fik dermed en debutsejr. Hesten levede vel ikke op til sit generalhandicap på 74.

Den er givet forbedret til næste start, som sandsynligvis bliver i Stormagasin Sallings Pokalløb den 12 Maj. Dagens andet galopløb var for klasse 5 hestene. Her vandt den Jan Bødker Sørensen-trænede Desdemona sin anden sejr på en uge. Sara Slot gav hoppen en perfekt rejse bag førende Farndale og Crostini, som red livet af hinanden undervejs. Rundt opløbssvinget gik favoritterne Desdemona og Hale-Bopp frem med førstnævnte som den stærkeste. Der var hele ti længder ned til tredjepladsen som gik til Bent Olsen-trænede Nordique Light.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top