fbpx

Bloomers’ Vase til Novasky

Bloomers’ Vase (L) over 1600 meter for de 3-årige og ældre hopper på Täby sluttede med let sejr til Tommy Gustafsson-trænede Novasky og Fredrik Johansson.


Den 5-årige hoppe, der som 3-årig bl.a. vandt både Breeders’ Trophy Mile og Norsk Breeders’ Prize, var klart bedst i opgøret og kunne let henvise Poliaurea/Per-Anders Gråberg til andenpladsen med Halfsong/Dina Danekilde som tredje. Sejren var 129.000 kroner værd for Novasky, der nu har vundet halvdelen af sine 12 starter og har rundet 1,7 millioner kroner i samlet præmiesum.

Kapps Stora Pris over 2600 meter græs blev for andet år i træk vundet af Bendik Bö-trænede Equip Hill, der under Per-Anders Gråberg skød frem i opløbet og nedkæmpede længe førende Django/Mark Larsen med en sikker længde. Her var sejren 100.000 kroner værd.

Bobbie Killicks Minneslöpning over 1600 meter gik til Bodil Hallencreutz-trænede Gilbere/Fernando Diaz, der med 53 kilo på ryggen henviste Glen Parker/Rebecca Colldin og Heathwood/Per-Anders Gråberg til de nærmeste pladser med en længde. Førstepræmien lød på 50.000 kroner.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top