fbpx

Binary File fortsætter karrieren hos Lars Kelp

Binary File fortsætter karrieren hos Lars Kelp Milo Racing og Light Vally Studs nu 8-årige hingst Binary File har i vinterpausen skiftet træningskvarter fra Søren Jensen til Lars Kelp. Nureyev-sønnen vandt for sin tidligere træner Swedish Open Mile (L) i fjor, og han var egentlig påtænkt en karriere i avlen grundet en skade han pådrog sig sidste sommer.


Skaden i bagbenet er dog helet over al forventning, og Binary File er dermed klar til endnu et år på turfen. “Han er i fuld træning nu, men han har døjet med problemer i sine hove siden han kom til Skandinavien, hvilket jeg forhåbentlig kan få endeligt bugt med nu”, fortæller Lars Kelp. “Det er sikkert hans sidste sæson som væddeløber, så jeg håber på en rigtig god sæson.

Han skal matches imod de største løb for de ældre heste i Skandinavien mellem 1400 og 2000 meter, men det er endnu uvist hvornår han får sæsondebut. Han skal selv have lov at “sige til”, fortsætter Kelp, der for samme ejerkreds har fået den 3-årige Zafonic-søn Kilbarri i træning. Kilbarri startede fem gange som 2-årig i England for sin tidligere træner Mark Johnston og i Sheikh Maktoum Al Maktoums væddeløbsfarver. Hingsten nåede at aflægge maidentitlen på Windsor over 1700 meter og fik et officielt handicap på 75.

“Han er en fin type, der dog ikke har brudt igennem lydmuren endnu. Vi må føle os lidt frem og se hvor langt han rækker, men han er meldt i Jyllandsløb, og Norsk 2000 Guineas kan ligeledes komme på tale såfremt han er god nok”, slutter Lars Kelp.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top