fbpx

Bettina Andersen lukker stalden ned i tre uger

Bettina Andersens heste tjente godt og vel 80.000 kroner under lørdagens løb i Klampenborg, anført af Sandtastic der vandt Henrik Leths Mindeløb. Alligevel var tingene langt fra som de skulle være.


Sandtastic og Susanne Lyseng vinder Henrik Leths Mindeløb foran Saint George og Cuban Meatball. Foto: Burt Seeger.

“I første omgang var vi skuffede over My Jamils tredjeplads i Mowerinaløb. Hun var bedst gående af alle ind på opløbet, men ligesom flere af vores øvrige startheste på dagen mistede hun luften til slut”, siger Bettina Andersen søndag aften og fortsætter:

“Men der var en forklaring på præstationen, for hun stod med snot ud af næsen efter løbet, og det samme gjorde My Little Sister efter sin tredjeplads i Breeders’ Cup Trial”.

“Vi har igennem et stykke tid haft 4-5 heste der har hostet, og hestene er heller ikke fældet helt af endnu, så vi har godt været klar over, at noget var galt”.

“Derfor lukker vi nu stalden ned de næste tre ugers tid og starter først heste igen på 2000 Guineas-dagen den 29. maj. I den mellemliggende periode håber vi, at der bliver vendt rundt på staldformen, så hestene igen kan vise deres bedste”.

Også Sandtastic, der var ude og forsvare sit handicap på 90 under lærling Susanne Lyseng, havde haft en problematisk periode op til starten i går.

Bettina Andersen med langhårede Sandtastic. Foto: Burt Seeger.

“Hvis nogen havde spurgt mig inden løbsdagen hvilken hest jeg havde mindst tro på, så havde jeg svaret Sandtastic“, supplerer Kim Andersen.

“Han er stadigvæk langhåret som en teddybjørn og har også stået med lidt hoste, men dette var vores eneste chance for at give ham et løb i kroppen inden Golden Mile, og vi havde ingen forhåbninger til ham. Han er bare i bund og grund en fantastisk hest”.

Klampenborg holder løbsfri i den kommende weekend og afholder sin næste løbsdag den 22. maj – og det bliver altså uden heste fra Bettina og Kim Andersen til start.

Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste nyheder