fbpx

Bent Olsen ansætter Lennart Hammer

Jockey Lennart Hammer vil fra slutningen af næste uge hver morgen være at finde på ryggen af Klampenborg-træner Bent Olsens heste.


Olsen og Hammer har indgået en samarbejdsaftale der skal fortsætte igennem hele den forestående sæson.

“Jeg starter den på fuldtid i stalden på torsdag den 16. marts, og jeg glæder mig til at få en fast stald at ride ud for, ligesom jeg havde det som professionel i Tyskland”, siger Lennart Hammer, der til at begynde med vil ride seks dage om ugen fra mandag til lørdag, og når sæsonen for alvor kommer i gang er han i stalden de dage han ikke er engageret i løb på de skandinaviske baner.

Aftalen med Bent Olsen kommer dog ikke til at gælde samtlige heste i stalden, idet Olsen har 16 heste i træning for Stall Lambada som forventes at få sin egen staldjockey tilknyttet sig.

Dertil skal Hammer igen i år ride fast for den norske storhesteejer Nils-Petter Gill, og i det hele taget er der gensidig accept for disse aftaler imellem Olsen og Hammer.

“Jeg vil ride alt det jeg kan for Bent i den kommende sæson, men der vil naturligvis være tilfælde hvor det ikke kan lade sig gøre, og jeg accepterer selvfølgelig også hvis nogle af hans hesteejere ønsker en anden jockey på deres hes”, uddyber Hammer, der ligeledes håber på at kunne udvikle sit forhold til de øvrige trænere på Klampenborgs træningsanlæg.

“Jeg vil selvfølgelig altid være disponibel for de andre trænere i dagligdagen, i det omfang det passer ind med mit og Bent Olsens samarbejde. Jeg glæder mig til at komme i gang igen efter fire måneders løbspause”, slutter Lennart Hammer, der i slutningen af marts måned bliver far for anden gang.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top