fbpx

Bent Olsen 500 kroner foran Hanne Bechmann

Trænerchampionatet på Klampenborg Galopbane har over de to seneste løbsdage udviklet sig til en intens kamp mellem Hanne Bechmann og Bent Olsen, og efter lørdagens begivenheder i Ordrup Mose har Olsen overtaget føringen med 500 kroner foran sin konkurrent på Enghavelyst.


Bent Olsen havde en forrygende dag hvor han sadlede de to 2-årsvindere Master Kid og Marezzo, og derudover var Kronhjort en hæderfuld nummer to i Portland Meadows Løb, mens Zoophia blev tredje i Mikael Jacobsson Handicap og Royal Highness opnåede samme placering bag Marezzo i Zwicky 2-års Maiden Serien.

Hanne Bechmann forsvarede dog staldens ære flot, og selv om det ikke blev til nogen sejre denne løbsdag kunne hun glæde sig over Hongkong og William Tell, der sluttede henholdsvis anden og fjerde gennem mål i Holger Danske Cup, og desuden var Lights And Stars og Finish First anden og tredje over stregen i et Lærlinge/Amatør Handicap.

Stillingen efter løbsdagen i lørdags er dermed den, at Bent Olsen har overtaget førertrøjen med en samlet præmiesum på 741.300 kroner, mens Hanne Bechmann er oppe på 740.800 kroner. Derefter er der et stykke ned til Ole Larsen med 569.000 kroner, mens de næste to pladser indehaves af Søren Jensen og Lennart Reuterskiöld Jr.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top