fbpx

Atticus slog Got A Lot i Norsk Derby Trial

Are Hyldmos 3-årige Atticus, der er halvbror til den svenske og norske Derbyvinder Stroxx Carlras, trak sig onsdag eftermiddag sejrrigt ud af Norsk Derby Trial. Atticus forsvarede sig forbilledligt op mod mållinjen og formåede akkurat at holde Søren Jensens Got A Lot bag sig med en hals.Det var første karrieresejr for Gustav Klimt-sønnen, som startede for femte gang i karrieren og som kom med to tredjepladser på stribe. Han blev redet først og stregen af Sandro De Paiva og tjente 50.000 norske kroner.

“Det bliver bedre og bedre for hvert løb, og jeg havde en god fornemmelse i dag. Nu begynder jeg at glæde mig lidt til 20. august, for alt omkring denne hest har været koncentreret omkring Norsk Derby, og jeg tror godt han kan løfte sig lidt mere. Han har også bevist, at han står distancen”, sagde en glad Are Hyldmo efter sejren.

Got A Lot fik en rolig rejse midt i feltet af Oliver Wilson, som rundt sidste del af opløbssvinget blot sikrede sig, at Camelot-datteren kom sikkert rundt i sit første møde med Øvrevoll.

Da pladsen kom i opløbet skød Got A Lot hurtigt forbi de fleste konkurrenter, men Atticus kunne hun ikke slå i dag.

Når de to heste mødes næste gang er distancen 240 meter længere, og begge heste får mange spillere med sig på dagen.

Atticus og Sandro De Paiva vinder med kort hoved foran Got A Lot med Oliver Wilson i Norsk Derby Trial. Foto: Hesteguiden.com.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top