fbpx

Atter favorit-sejre i Århus

Galopsæsonen på Jydsk Væddeløbsbane har hidtil budt på favoritsejre, og mønstret fortsatte fredag aften, da der blev afviklet to klasse 5 løb på turfen.


– Af Henrik Brendholdt

Aftenens første vinder blev den nye amatørpige Simone Gallego Pedersen, der i sit kun andet ridt kunne vinde en flot sejr. Efter en tredjeplads på Per Bossow-trænede Liguster i Klampenborg, blev det til sejr da favoritten rundede feltet de sidste 500-600 meter og var først over målstregen. Ålborg-hesten Limerick var toneangivende undervejs. Rundt opløbssvinget var feltet tæt samlet og der kom angreb fra flere sider.

Liguster kunne ingen følge og den sejrede før en anden favorit Hale-Bopp, der for sin rytter Tinna Hovgaard Meier, fik et lidt uheldigt løb. Tredje hesten i mål Kalika redet af den ligeledes nye amatørrytter Jeanelle Skogstad, der også red sit andet løb, sluttede forrygende af ude i banen, efter et meget uheldigt løb, hvor den bla. tabte en del længder fra starten. Løbet var meget rodet og fjerdehesten i mål, Nowal, måtte løbe slalom igennem opløbet for at nå fjerdepladsen.

Jan Bødker Sørensen trænede Desdemona levede op til den store favoritværdighed i dagens andet galopløb over distancen 1550 meter. Ann-Charlotte Nielsen gav sin hest et perfekt løb og hoppen kunne fuldbyrde hattricket med sin tredje sejr i streg. Også her blev der angrebet fra flere sider rundt opløbssvinget. Farndale og Crostini avancerede i sporene, men mistede begge pusten ind på lige bane. Her gik Desdemona frem og sejrede med en længde før en positiv 3-åring Isis, der endnu engang viste at den er på vej frem.

Endnu engang var det en Lena Nat Och Dag trænet hest, der sluttede godt af. Rational Rose lå hele løbet nogle længder bag feltet, men spurtede flot til tredjepladsen og skal lures på lørdag, når den igen gæster Jydsk Væddeløbsbane.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top