fbpx

Arqanas Vente de l’Elevage starter på lørdag

Arqanas Vente de l’Elevage er et fire dage langt salg over føl og avlshopper, og det er hér, at mødrene til bl.a. Queen Rouge, Plantstepsdream og de seneste to års danske Kriteriumsvindere King Ferdinand og Biot er blevet handlet.


Brimbelle (Clodovil) blev købt til Stald Jupiter på Arqanas Vente de l’Elevage i 2020. Hun var i fol ved City Light og bar på dette års danske Kriteriumsvinder Biot. Foto: Morten Buskop Bloodstock.

“Og de har været købt til fordelagtige priser”, siger Arqanas skandinaviske agent Morten Buskop, som stod bag hammerslagene på de fire ovennævnte hopper, mens de gik rundt med de fire ovennævnte stjerner i livmoderen.

”Jeg synes også, at de skandinaviske opdrættere skal tænke på, at der er mange gode handler at lave for dem der tør satse”.

“Kataloget er fantastisk godt i år, løbene og pengene findes i Skandinavien, og det er netop i lidt usikre tider som disse, at man til en god pris kan gøre sine investeringer for fremtiden”.

Morten Buskop på Arqana i Deauville. Foto: Zuzanna Lupa.

Der er tilmeldt ca. 1000 heste, som fra lørdag til og med tirsdag sælges på den store december-auktion i Deauville.

Salget foregår fra kl. 10 lørdag og søndag, og fra kl. 11 mandag og tirsdag.

Vil du vide mere, kan Morten Buskop kontaktes på +45 26 95 01 34 / mbuskop@live.com / mbbloodstock.comRina og Michael Sørensen med Zamindar-datteren Sanjita, som blev handlet under sidste års udgave af Arqanas Vente de l’Elevage. Foto: Morten Buskop Bloodstock.
Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top