fbpx

Arqanas breeze up-uge starter i dag

Onsdag kl. 13 skandinavisk tid indtager den første af de 131 fremstillede 2-årige heste græsset i Doncaster og skyder én af Europas største auktioner i gang – Arqanas Breeze Up Sale.


Foto: © Sarah Farnsworth // Goffs UK.

Onsdagens “breeze” følges af en hel dag til inspektioner torsdag, hvorefter selve auktionen går i gang fredag eftermiddag kl. 12.

Arqanas skandinaviske repræsentant Morten Buskop er på plads i Doncaster og klar til at bistå skandinaviske købere i løbet af de næste tre dage.

“Der ser ud til at være særdeles god kvalitet på kataloget i år, og vi ser derfor frem imod et spændende Breeze Up-salg”, udtrykker Morten Buskop og fortsætter:

“Vi i Arqana er meget glade og taknemlige for, at kunne afvikle salget i samarbejde med Goffs UK igen i 2021, hvor det fortsat har været en vanskelig tid for sælgere, kunder og auktionshusene generelt. Ikke bare i Europa, men globalt, under Covid-19-tiden”.

Morten Buskop.

Samtlige heste i kataloget er tilmeldt den svenske Derby & Oaks Serie 2022, og potentielle købere er velkomne til at kontakte Morten Buskop.


Katalog: Arqana Breeze Up Sale, 26-28. maj

Se Breeze Up Live fra kl. 13 hér.

Kontakt Morten Buskop:
+45 26 95 01 34
mbuskop@live.com 

Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste nyheder

Scroll til toppen