fbpx

Arqana: Swedish Dreams halvbror til Annike Bye Hansen

Annike Bye Hansen, der har nydt sit største år i galopsporten nogensinde, slog torsdag eftermiddag til på Arqanas October Yearling Sale og handlede gennem Morten Buskop Bloodstock en halvbror til trænerens Listed-vindende og Gruppe-3-placerede millionær Swedish Dream.


Lot 578 er en lillebror til Annike Bye Hansens Listed-vinder Swedish Dream. Foto: Coulonces.

Hingståringen, der er efter den firedobbelte Gruppe-1-vinder Postponed (Dubawi), blev handlet for 37,000 euro fra Anna Sundströms Coulonces Sales, og det er familien Sundströms Team Högdala og SMS Racing HB som selv har opdrættet ham.

Moderen Demeanour (Giant’s Causeway) havde en fremgangsrig karriere i England og Sverige, og hun vandt bl.a. Jockeyklubbens Avelslöpning (L) på Jägersro, inden hun gik i stutteriet i Frankrig.

Hér har hun ligeledes gjort det fortræffeligt, i særdeleshed med Swedish Dream (Helmet), der har vundet ni gange i karrieren og indløbet mere end 1,4 millioner norske kroner med sejr i bl.a. Arnfinn Lunds Minneløp (L) og en andenplads i Marit Sveaas Minneløp (Gr.3).

Også på kontinentet har Demeanours afkom præsteret stærkt med Siyouni-datteren Moravia, der var anden i Silver Flash Stakes (Gr.3) inden hun blev eksporteret til USA, og senest med 2-årige Moon Ray (Saxon Warrior), der er vinder samt placeret 2. i Prix Saraca (L) i Chantilly og næste gang meldt i et Gruppe-3-opgør.

“Det er en virkelig skøn hingståring, og familien Sundström og SMS Racing HB har efterfølgende valgt at beholde 40% af ham, så jeg har 60% tilbage til salg i ham. Enhver med interesse kan blot henvende sig, og dette skal nok blive virkelig spændende”, fortæller Annike.


Lot 545 blev handlet på vegne af Carsten Baagøe Schou. Foto: Arqana.

Morten Buskop havde tidligere på dagen fået endnu et hammerslag, denne gang på lot 545, en hoppe efter Prix Jean Prat (Gr.1)-vinderen Zelzal (Sea The Stars) ud af den vindende Teofilo-datter Belle Ambre.

“Hoppen blev købt på vegne af Carsten Baagøe Schou og hun går i træning hos Francois Rohaut i Pau”, siger Buskop, der handlede åringen for 32,000 euro.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top